YPRIANA & Jan De Wilde

"Ypriana duwt muziek Jan De Wilde naar een hoger niveau". Dat was één van de krantenkoppen daags na het optreden van de Vlaamse zanger op Festival Dranouter.  Marnixring Ieper Westland brengt deze unieke samenwerking nu naar Ieper, in een bijzonder concert dat meteen de opmaat is voor de 80ste verjaardag van Jan De Wilde. Op 1 januari 2024 mag hij evenveel kaarsjes uitblazen als er muzikanten op het podium zullen zitten. Dit concert is trouwens een dubbel feest, want Marnixring Ieper Westland viert in 2024 haar 50ste verjaardag!

Vanuit de comfortabele rode pluche van CC Het Perron zullen gekende nummers als 'De Eerste Sneeuw' of 'Joke' opnieuw helemaal anders klinken dan in de sfeervolle 'Chateau' festivaltent in Dranouter. De arrangementen werden speciaal voor deze samenwerking gecomponeerd en zijn enkel op dit concert te horen. Na het concert biedt Marnixring Ieper Westland een drankje aan!

Krijg je niet genoeg van Ypriana? De dag na dit concert speelt het orkest in dezelfde zaal een volledig programma met blaasmuziek.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
CC Het Perron vrijdag 22 december 2023 - 20:15 Tickets bestellen