Workshops multicultureel koken (pakket van 2)

De multiculturele werkgroep heeft 2 boeiende workshops georganiseerd rond 'multiculturele koken', waarbij deelnemers actief worden betrokken bij het bereiden van aperitiefhapjes en desserts uit verschillende landen. Tijdens deze interactieve sessie krijgen deelnemers de kans om zelf aan de slag te gaan met het maken van diverse desserts aan de hand van recepten en begeleiding verstrekt door de werkgroep. De werkgroep zal aanwezig zijn om ondersteuning te bieden en vragen te beantwoorden gedurende het bereidingsproces. Deze workshop beoogt niet alleen de ontwikkeling van culinaire vaardigheden, maar ook het bevorderen van interculturele uitwisseling door gezamenlijk te genieten van de zelfgemaakte zoetigheden.

Workshop multiculturele aperitiefhapjes - Dinsdag 1 oktober 2024
Workshop multiculturele desserts - 
Dinsdag 11 februari 2025

Minimum deelname van 5 personen, maximum 15 deelnemers.

©Freepik


Alle voorstellingen en workshops georganiseerd door de cultuurdienst zijn UiTPAS-activiteiten! Je kunt hierbij punten sparen. Ook is het kansentarief op onze voorstellingen van toepassing.

 Heb je een UiTPAS aan kansentarief en wens je een ticket te kopen? Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 45 38.

Start online verkoop: 01/07/2024 om 8:00

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Cultuurcentrum Wielsbeke – Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke dinsdag 1 oktober 2024 - 19:00 Binnenkort beschikbaar