Workshop multiculturele desserts

De multiculturele werkgroep heeft een boeiende workshop georganiseerd rond 'multiculturele desserts', waarbij deelnemers actief worden betrokken bij het bereiden van zoete lekkernijen uit verschillende landen. Tijdens deze interactieve sessie krijgen deelnemers de kans om zelf aan de slag te gaan met het maken van diverse desserts aan de hand van recepten en begeleiding verstrekt door de werkgroep. De werkgroep zal aanwezig zijn om ondersteuning te bieden en vragen te beantwoorden gedurende het bereidingsproces. Deze workshop beoogt niet alleen de ontwikkeling van culinaire vaardigheden, maar ook het bevorderen van interculturele uitwisseling door gezamenlijk te genieten van de zelfgemaakte zoetigheden. Er zullen in totaal zes dessertopties worden aangeboden, elk vertegenwoordigend een diverse culturele achtergrond.

Minimum deelname van 5 personen, maximum 15 deelnemers.

Deelnemen aan beide workshops multicultureel koken kan aan een voordelig tarief: https://www.ticketwinkel.be/Event/Details/workshops-multicultureel-koken-(pakket-van-2)-2.

©Freepik

Alle voorstellingen en workshops georganiseerd door de cultuurdienst zijn UiTPAS-activiteiten! Je kunt hierbij punten sparen. Ook is het kansentarief op onze voorstellingen van toepassing.

 Heb je een UiTPAS aan kansentarief en wens je een ticket te kopen? Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 45 38.

Start online verkoop: 01/07/2024 om 8:00

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
CC Wielsbeke – Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke dinsdag 11 februari 2025 - 19:00 Binnenkort beschikbaar