Workshop mentale veerkracht - Your Inner Smile

Het bevorderen van mentaal welzijn is van cruciaal belang in onze samenleving, vooral in tijden van toenemende stress en druk. Daarom organiseren we een workshop die gericht is op stressmanagement, mentaal welzijn en ademhalingsoefeningen. De workshop biedt een combinatie van theoretische kennis en praktische oefeningen. Deelnemers krijgen inzicht in wat stress precies is, waarom stress ook goed kan zijn voor je, de impact van stress op mentaal welzijn, en leren effectieve strategieën voor stressmanagement. Daarnaast worden er praktische ademhalingsoefeningen aangeboden die kunnen helpen bij het reguleren van emoties en het verminderen van spanning. Naast de workshops ontvangen deelnemers ook tips en adviezen die ze thuis kunnen toepassen om hun mentaal welzijn te bevorderen.

Minimum leeftijd: 16 jaar.

Minimum deelname van 10 personen.

©Freepik


Alle voorstellingen en workshops georganiseerd door de cultuurdienst zijn UiTPAS-activiteiten! Je kunt hierbij punten sparen. Ook is het kansentarief op onze voorstellingen van toepassing.

 Heb je een UiTPAS aan kansentarief en wens je een ticket te kopen? Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 45 38.

Start online verkoop: 01/07/2024 om 8:00

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
OC Den Aert – Sint-Bavostraat 19, 8710 Wielsbeke donderdag 14 november 2024 - 19:30 Binnenkort beschikbaar