Workshop kindergrime - (Groot)ouder-kind workshop

Voorafgaand aan de carnavalstoeten in de scholen organiseren we een educatieve workshop kindergrime, gericht op (groot)ouders en hun kind. Tijdens deze workshop leren de deelnemers de basisvaardigheden van het schminken, specifiek gericht op kinderen. De workshop biedt een stapsgewijze uitleg over het aanbrengen van schmink op het gezicht, maar ook op handen en benen indien gewenst. Deelnemers worden aangemoedigd om het verkleedkostuum van hun kind mee te nemen, zodat passende schminkontwerpen kunnen worden gekozen. Onze ervaren lesgever zal praktische tips en technieken delen, zodat ouders en grootouders zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Het doel van deze workshop is om deelnemers in staat te stellen om hun kinderen te voorzien van gepaste schmink voor de carnavalsvieringen op school.

Minimum deelname van 5 duo’s, maximum 10 duo’s.

©MiKimFX


Alle voorstellingen en workshops georganiseerd door de cultuurdienst zijn UiTPAS-activiteiten! Je kunt hierbij punten sparen. Ook is het kansentarief op onze voorstellingen van toepassing.

 Heb je een UiTPAS aan kansentarief en wens je een ticket te kopen? Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 45 38.

Start online verkoop: 01/07/2024 om 8:00

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Mozaïek - Sint Bavostraat 6, 8710 Sint-Baafs-Vijve woensdag 19 februari 2025 - 13:30 Binnenkort beschikbaar