Workshop Desembrood

Deze workshop is uitverkocht. Indien u op de wachtlijst geplaatst wenst te worden, kan u contact opnemen via cultuur@wielsbeke.be of 056 67 32 70.

Heb je zelf wel eens brood gebakken, dan weet je dat vier ingrediënten de hoofdrol spelen: meel, water, rijsmiddel en zout. Voor het meeste brood is dat rijsmiddel gist. Bij het maken van desembrood wordt er geen gist toegevoegd, maar een starterdeeg. Maar hoe maak je een goed desembrood? En hoe loopt dat proces? Welk werkritme en schema moet je aanhouden? Hoe ga ik thuis aan de slag? 

Tijs van ExtraBrood biedt op deze en vele andere vragen een antwoord. Tijdens de workshop maak je kennis met het volledige proces van desembrood, leer je een startercultuur onderhouden en natuurlijk ook tips en trics over het bakken zelf. 

Elke deelnemer gaat naar huis met een brood, het recept en proces én een stukje starter waar je thuis verder mee aan de slag kan.

Van 19u tot 21u

Min. 8, max. 15 deelnemers


Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid