NIEUWE DATUM! Uniek klassiek | Opening toeristisch seizoen | Cosy Brass Quartet

Wanneer deze 4 gelijkgestemde zielen samen musiceren ontstaat een bijzonder hecht en uniek ensemble. Het Cosy Brass Quartet presenteert z’n originele bezetting in een al even origineel repertoire: het serveert u een variatie van authentieke werken en bewerkingen uit het klassieke of filmmuziekrepertoire. Gedurende bijna 20 jaar (uniek in België en ver daarbuiten!) werkt het aan dat pure en charmante, zangerige en innig warme timbre van hun saxhoornkwartet; tegelijk virtuoos en fluwelig verbazen deze koperblazers steeds weer elke luisteraar. Het Cosy Brass Quartet musiceert solo of samen met presentatoren Kurt Van Eeghem of Fred Brouwers.

 

Een kennismaking met ons repertoire, verwijzend naar onze recentste cd die in ‘Klara’s 10’ geprezen werd. Het programma reflecteert de stijlen en genres waar het Cosy Brass Quartet voor staat: een levendige, warme en ontroerende muzikale ervaring. 


Gedichten en verhalen verteld door Kurt Van Eeghem en suggestieve muziek door het Cosy Brass Quartet: een voornaam en muzikaal eerbetoon aan iedereen die het leven liet om dat van een ander te sparen.

Een organisatie van cultuurdienst Koekelare.

Mensen met een beperkt(er) budget die in aanmerking komen voor de ‘Kansenpas’, kunnen korting krijgen op de ticketprijs van de gemeentelijke voorstellingen in de Balluchon. Voor alle voorwaarden kun je terecht bij het Sociaal Huis.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
De Brouwerijsite zondag 1 november 2020 - 11:00
Online verkoop gepauzeerd