Stemvorkfestival 2019

We zijn er opnieuw in geslaagd om vier topformaties naar het Stemvorkfestival te krijgen.
 
Black Voices: vijf beklijvende ‘zwarte’ vrouwenstemmen die ons meenemen op een reis langs onsterfelijke parels uit de blues en jazz. 
 
De tweede naam op de affiche is het olijke Nederlandse ‘stelletje ongeregeld’ iNtrmzzo!, een vrolijk viertal dat u komt verrassen met absurde a-capellahumor.

Uit Duitsland komt dan weer een jong en veelbelovend gezelschap naar Stemvorkfestival afgezakt: Sub5. Dit enthousiaste vijftal bracht pas een titelloze debuutplaat uit nokvol bekende melodieën en evergreens, in een nagelnieuw jasje.
 
Stemvorkfestival biedt u graag een staalkaart van uiteenlopende a-capellastijlen en dat is ook deze keer niet anders. Daarom serveren we u deze keer ook O!Boy, een groep van eigen bodem. Dit Belgische viertal dompelt u onder in de klassieke Afro-Amerikaanse barbershop. Bovendien wordt de locatie ook in die stijl wat verzorgd…
 
Die vier absolute topacts worden, zoals het hoort, aangevuld met een piekfijne culinaire omkadering én een nagelnieuw luik. Stemvork is namelijk ook een familievriendelijk festival: alle kinderen onder de 12 jaar oud kunnen gratis van het festival genieten en zo – misschien voor het eerst – kennis maken met a capella. Voor hen wordt er ook een muzikale zoektocht op poten gezet op het Stemvorkterrein. Ook bij de catering zagen we die jongeren niet over het hoofd en er is er zelfs een schminkstand.
U meldt zich gewoon aan bij de ingang met uw kroost beneden de 12 jaar en ze kunnen er in! Simpel.

U leest het: alle elementen zijn aanwezig om van de vierde editie van het internationaal a-capellafestival Stemvork alweer een onvergetelijke avond te maken. 
Bovendien hebben we ook Septem Viri uitgenodigd om in de eetstraat na de concerten, samen met de andere groepen wat ambiance te brengen…

www.stemvork.eu.

 

 

Vierde internationaal Stemvorkfestival

28 september 2019

Scholengroep Sint-Rembert & Ten Walle

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Scholengroep Sint-Rembert & Ten Walle zaterdag 28 september 2019 - 18:00 Tickets bestellen