Ode aan Orroi

Laat je betoveren door de magische klanken van de Koninklijke Sint-Stanislasspeelschaar en de koninklijke Poperingse Harmonie St-Cecilia, want op zaterdag 2 december 2023, brengen ze een betoverend concert naar de St.-Bertinuskerk in Poperinge!

Dit bijzondere concert, getiteld "Ode aan Orroi," eert de onvergetelijke Roger Orroi, die dit jaar 100 jaar geleden geboren werd. Roger Orroi, de visionaire oprichter van de speelschaar en voormalig dirigent van de Harmonie St.-Cecilia, liet een onuitwisbare indruk na in de muzikale geschiedenis van Poperinge. Als koster-organist van de St.-Bertinuskerk was hij niet alleen een hoeksteen van de gemeenschap, maar ook een getalenteerde componist.

Tijdens dit concert zullen beide harmonieën de prachtige composities van Roger Orroi ten gehore brengen, als eerbetoon aan zijn nalatenschap. Onder leiding van de getalenteerde dirigenten, Jasmien Vandewalle voor de Speelschaar en Björn De Kock voor St.-Cecilia, belooft deze samenwerking een prachtige muzikale ervaring te worden.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van een avond vol muziek en herinneringen in de historische St. Bertinuskerk.

Tickets bestellen