Lady Linn & her Magnificent Seven

Het is al lang geen geheim meer dat Lady Linn een unieke stem heeft, in alle mogelijke stijlen komt ze tot haar recht. Dat bewijst ze nogmaals met haar ‘trilogie’, een reeks van drie EP’s - ‘I’m Fine’, ‘Sea of Trees’ & ‘Nocturne’ - die elk hun eigen verhaal vertellen en gebundeld worden op het album ‘Trilogy’. Een veelzijdige trilogie waarin ze put uit een grote diversiteit aan invloeden en op een eigentijdse, originele manier in de muziekgeschiedenis graaft.

Rode draad doorheen het album is haar affiniteit met jazz, soul en dance. Muzikaal worden uitgepuurde songs afgewisseld met dromerige synths en organische, energieke sixties vibes. Live laat Lady Linn (zang & piano) zich zoals steeds omringen door haar fantastische en veelzijdige Magnificent Seven. Naast nieuw werk zullen ze ook classics uit het oudere repertoire brengen. 

 

Video: Lady Linn - Nocturne (Official Music Video) (youtube.com)

 

Bezetting:

Lady Linn
Filip Vandebril (bas) 

Simon Segers (drum) 

Yves Fernandez (trompet) 

Marc De Maeseneer (saxofoon) 

Frederik Heirman (trombone) 

Frederik Segers (gitaar) 

 

© Roën Lommelen


Alle voorstellingen en workshops georganiseerd door de cultuurdienst zijn UiTPAS-activiteiten! Je kunt hierbij punten sparen. Ook is het kansentarief op onze voorstellingen van toepassing.

 Heb je een UiTPAS aan kansentarief en wens je een ticket te kopen? Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 45 38.

Start online verkoop: 01/07/2024 om 8:00

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
CC De Schakel - Schakelstraat 8, 8790 Waregem zaterdag 21 december 2024 - 20:00 Binnenkort beschikbaar