Koffieworkshop - Koffies Vandenpoel

Sinds 2008 leidt Jurgen Meheus met passie Koffiebranderij Van Den Poel in Sint-Baafs-Vijve. Als fervent liefhebber van koffie streeft hij voortdurend naar kwaliteit, zowel in zijn producten als in zijn service. In de koffiebranderij kunnen gasten dagelijks genieten van verschillende soorten vers gebrande koffie, zowel in bonen als gemalen. Als een hoogtepunt van lokaal ondernemerschap biedt Jurgen een unieke ervaring aan: een uur durende rondleiding door de koffiebranderij, waarbij het volledige proces van koffiebranden wordt onthuld. Na de rondleiding kunnen deelnemers ontspannen met een kop koffie, vergezeld door een taartje. Deze ervaring biedt niet alleen inzicht in het ambachtelijke koffiebrandproces, maar werpt ook een licht op het bloeiende lokale ondernemerschap binnen onze gemeente Wielsbeke.

Minimum deelname van 8 personen, maximum 25 deelnemers.


Alle voorstellingen en workshops georganiseerd door de cultuurdienst zijn UiTPAS-activiteiten! Je kunt hierbij punten sparen. Ook is het kansentarief op onze voorstellingen van toepassing.

Heb je een UiTPAS aan kansentarief en wens je een ticket te kopen? Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 45 38.

Start online verkoop: 01/07/2024 om 8:00

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Koffiebranderij Vandenpoel – Wakkensesteenweg 148, 8710 Wielsbeke zaterdag 8 maart 2025 - 14:00 Binnenkort beschikbaar