Keramiek Workshop - Elk z'n eigen mokke

In deze boeiende workshop bieden we een kans om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd te genieten van ontspanning en rust in het creatieve proces. Je krijgt een witte mok uit klei als canvas om je creativiteit de vrije loop te laten. Beschilder deze naar hartenwens en eigen smaak. Na afloop ondergaan alle kunstwerken een bakavontuur in de keramiekoven, wat resulteert in vaak onvoorspelbare meesterwerken. Als extraatje plant de organisatie voor elke deelnemer een boom. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan de ontwikkeling van creatieve vaardigheden, maar helpen we ook de planeet een groen handje. Elke boom staat voor groei – net als jouw keramiekskills.

Minimum deelname van 10 personen.

©HelloMojo


Alle voorstellingen en workshops georganiseerd door de cultuurdienst zijn UiTPAS-activiteiten! Je kunt hierbij punten sparen. Ook is het kansentarief op onze voorstellingen van toepassing.

 Heb je een UiTPAS aan kansentarief en wens je een ticket te kopen? Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 45 38.

Start online verkoop: 01/07/2024 om 8:00

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
OC Den Aert – Sint-Bavostraat 19, 8710 Wielsbeke donderdag 3 april 2025 - 19:00 Binnenkort beschikbaar