Het Prethuis | Dolly

De actie speelt zich af ten huize Carine en Guido Demeulenaere. Hun vaste huisvriend Benny komt met heugelijk nieuws. Na nogal wat relationele ontgoochelingen lijkt hij eindelijk de ware te hebben gevonden. Hij komt ze dan ook met fierheid voorstellen. Groot is de consternatie wanneer blijkt dat zijn nieuwe liefde een levensechte pop is. Benny zelf kan zijn geluk niet op en heeft alle lof voor zijn ‘Dolly’. Zelfs een trouwdatum lijkt niet meer veraf. Hoe moeten Carine en Guido hierop reageren? Moeten ze hem wakkerschudden en hem de illusie ontnemen. Of is dit eerder een taak voor buurvrouw Barbara? Éen ding staat vast, al snel gaan de poppen aan het dansen!

‘Dolly’ is een dol(l)dwaze situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. En dat alles in het sappig West-Vlaams!

‘DOLLY’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes.

De cast bestaat uit: Peter Bulckaen, Bianca Vanhaverbeke, Charline Catrysse, Jeroen Maes en de levensechte Dolly Poppe in een glansrol. 

Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter.

Een organisatie van cultuurdienst Koekelare.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
De Balluchon, Koekelare vrijdag 22 november 2024 - 20:00 Tickets bestellen
De Balluchon, Koekelare zaterdag 23 november 2024 - 15:00 Tickets bestellen
De Balluchon, Koekelare zaterdag 23 november 2024 - 20:00 Tickets bestellen