Great American Night

Het Houtlands Harmonieorkest presenteert u…

 

Great American Night!

 

Laat u meevoeren op een muzikaal avontuur doorheen de geschiedenis van de Amerikaanse muziek. Verschillende muziekstijlen gaande van jazz, pop, soul, swing tot bigband vanaf de jaren 1950 tot nu passeren de revue. Geniet van de bekende hits van Frank Sinatra, Billy Joël, Stevie Wonder en vele anderen met de twee gastartiesten begeleid door een Torhouts superieur harmonieorkest.

 

 

Lady Linn

Jazz, pop en soul. Voor Lady Linn en haar groep The Magnificent Seven is het een kolfje naar hun hand. Eerder brak de Oost-Vlaamse door met eigen werk als That’s Allright en A Love Affair. In 2017 deed Lady Linn mee aan het derde seizoen van Liefde voor Muziek.

 

 

Michiel De Meyer

Bekend bij het grote publiek als acteur door zijn rol als Arne in de Vlaamse soap Thuis en als Jules Curtis in de Vlaamse jongerenreeks Ghost Rockers. Ook in de musicalwereld is Michiel De Meyer intussen een grote naam met prominente rollen in producties als ‘40-‘45 en Daens. Michiel won in 2017 Steracteur Sterartiest op de zender één.

 

 

De Toâpe Geraapte

Deze vijf muzikale luipaarden zorgen voor ambiance in de keet. Hun uitgebreide setlist omvat snoeiharde rock over platte ambiance tot betoverende a capella-nummers. In 2021 namen ze deel aan Belgium’s Got Talent. Een ideale afsluiter van de avond!

 

 

Houtlands Harmonieorkest 

Tekstvak: TICKETS
€ 25
Het Houtlands Harmonieorkest treedt naar buiten als een dynamische groep talentvolle musici. Samen met een goed werkend bestuur is het Houtlands Harmonieorkest uitgegroeid tot een samenhangend, goed uitgebalanceerd harmonieorkest. Het orkest neemt vaak deel aan verschillende wedstrijden en maakt buitenlandse concertreizen.


Zat 15 jan 2022 om 20u30 (deuren 19u45)  -  Zaal de Mast, Industrielaan 2, Torhout

TICKETS: € 25  -  Te koop via www.ticketwinkel.be of bij de leden

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
zaal De Mast, Industrielaan 2, Torhout zaterdag 15 januari 2022 - 20:30 Tickets bestellen