Folknight: Korrigan/Maeve & Kadril| Jolie Flamande

Een groep geworteld in een rijke traditie, altijd op zoek naar manieren om traditionele klanken te verrijken met een hedendaags gevoel. Ze brengen een eerbetoon aan de muziek en muzikanten die hen al die jaren hebben geïnspireerd. Of het nu langs straten en pleinen is, aan de toog, op het podium, in de comfortabele zetels van het cultureel centrum of op het gras van een festivalweide, overal weten ze mensen te boeien en ze aan te zetten tot dansen.

Na een uitgebreide tournee met het "Paloma Dorada"-programma, keert Kadril terug naar het podium met "Minne Strelen". Dit jaar markeert namelijk meer dan veertig jaar rondtrekken voor de minnestrelen van KADRIL, om precies te zijn 43 jaar.

Kadril neemt je mee op een reis doorheen verhalen van vroeger, het heden en de toekomst, verhalen over liefde en het leven. Na eerdere zangers zoals de Libbrecht-broers, Patrick Riguelle, Eva De Roovere, Mariken Boussemaere en Karla Verlie, is het nu aan Kimberly Claeys om - samen met de mannen van Kadril - deze verhalen te vertellen. Neem plaats aan de toog en laat je betoveren door de muziek van KADRIL...

Zangeres Kimberly Claeys, geboren te Deinze, is naast haar gezin en werk als verpleegkundige gepassioneerd bezig met muziek. Al meer dan 10 jaar tourt ze rond met haar Westerswing band "Little Kim & The Alley Apple 3". Haar ensemble "Le Jardin Secret", waarin ze Franstalig werk van Lieven Tavernier vertolkt, is volop in opkomst. Daarnaast was ze de laatste jaren vaak te zien aan de zijde van Guido Belcanto. Haar hart ligt bij country, folk, jazz en chanson.

Jong, lokaal talent verzorgt het voorprogramma: een bijzondere samenwerking tussen Korrigan en Maeve. Dit mag je niet missen!

Een organisatie van cultuurdienst Koekelare.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
De Balluchon, Koekelare zaterdag 25 januari 2025 - 20:00 Tickets bestellen