Een Sfeervolle Kerst met David Vandyck

Na de uitverkochte kerstconcerten van David Vandyck in Zedelgem in 2021 en 2022 keert hij terug voor een gloednieuw kerstconcert, opnieuw in de Sint-Elooi Kerk.  Ook dit jaar is David present in eigen gemeente met een intiem en adembenemend kerstconcert, live met zijn voltallige live band. 


 Met vijf studioalbums en één live album groeide de veelzijdige zanger en songwriter David Vandyck de voorbije jaren uit tot een vaste waarde in de muziekwereld met tientallen noteringen in de Ultratop Vlaamse Top 30.  Zijn debuutalbum ‘Dichtbij’ werd zelfs bekroond met een gouden plaat. 

 

Zijn succesvolle samenwerking met producer Gordon Groothedde (bekend van o.a. Krezip, Miss Montreal, Maan, Nick & Simon,…) en het Nederlandse Metropole Orkest monde uit in het titelloze album David Vandyck dat hij in 20218 als eerste release uitbracht bij Warner Music Benelux. Met succes, want alle singles kregen veel aandacht en vonden ook vlotjes hun weg naar de hitparade.  Dé topsong was zonder twijfel ‘Ik Leef Voor Jou’, het nummer waarmee David een Radio2 Zomerhit nominatie in de wacht sleepte en een Loftrompet won in de categorie ‘Beste Zanger’. 

 

Het succesverhaal kreeg in 2022 een vervolg met het album ‘Licht Aan De Overkant’ (inmiddels goed voor meer dan 1,6 miljoen streams op Spotify) en de gelijknamige radiohit die maar liefst 26 weken genoteerd stond in de Ultratop Vlaamse Top 30 en 3 weken in de internationale Top 50 van MNM.  Sinds mei 2023 doet David alweer heel wat promo voor zijn huidige zomersingle ‘Alles Wordt Beter’.

 

David was ook nog opening act voor Nick & Simon in Kursaal Oostende en Dana Winner in Lotto Arena Antwerpen en zong enkele duetten met Salvatore Adamo tijdens meerdere shows in ondermeer de Pop-Up Arena van Middelkerke en het Kursaal Oostende.


Ook dit jaar brengt David Vandyck een greep uit de allermooiste kerstsongs, afwisselend met enkele van zijn gekende hits die perfect passen in de tijdsfeer van de allermooiste periode van het jaar.  Kom mee genieten tijdens een gezellige en magische avond.  


David krijgt tijdens zijn concert voor het eerst bezoek van een super fijne collega! Zangeres en presentatrice Ingeborg tekent namelijk ook present.  Sinds haar deelname aan het Songfestival met 'Door De Wind' is Ingeborg niet meer weg te denken van de radio en TV (van Blind Date en Schuif Af tot I Can See Your Voice en Million Dollar Island).


Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zedelgem.  Een deel van de inkomsten wordt diezelfde avond nog geschonken aan 'Kom Op Tegen Kanker' door de burgemeester van Zedelgem en David zelf.


Genummerde plaatsen:


VIP ticket: 40 euro

- eerste 7 rijen

- toegang tot de soundcheck vanaf 19u00

- een glaasje cava of fruitsap

- een meet & greet met een fotomoment door een professionele fotograaf


STANDAARD ticket: 25 euro

- vanaf de 8ste rij


 

 

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Sint-Elooi kerk, Zedelgem vrijdag 15 december 2023 - 20:30
Online verkoop afgesloten

Dit concert werd geannuleerd. Reeds verkochte tickets zullen terugbetaald worden.