"Dispãrut"

KORTE INHOUD.

Een weeshuis dat haar deuren openzet, waar je vrij kan shoppen en nadien aan de kassa passeert om af te rekenen. Zou dat adoptie niet veel minder complex maken? Het opzet is misschien onrealistisch maar bij Fara Inima is het mogelijk. Het uitgangspunt is in elk geval: “klant is koning.“

Dankzij de centen van haar overleden moeder kan Astrid eindelijk haar kinderwens in vervulling laten gaan. De Belgische alleenstaande vrouw ontdekt via een website het tehuis van Fara Inima. Ze reist naar Oost-Europa om een aantal jonge meisjes te ‘kopen’ en hen mee te brengen naar België. Al gaat dat niet zonder slag of stoot. Wie maakt de oversteek en wie niet? Waarom kan Mistake niet mee?

Kunnen de meisjes wennen aan de vrijheid die ze krijgen in België? Of verdwalen ze? En wat met de leemte die ze achterlaten in het tehuis? Het gemis voor wie achterblijft en de drang naar gelijkheid zorgt voor het smeden van plannen om opnieuw dichter bij elkaar te komen.

Dispărut vertelt het verhaal van jongeren die opkomen voor zichzelf en ook voor elkaar, al blijft het moeilijk voor diegenen die weinig kansen krijgen.


GEBRACHT DOOR.

Later meer.

WAAR?

OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12
8560 Moorsele

PRIJS? (Ongenummerd kaarten)

VVK - VOORVERKOOP:      € 10,-
ADD - AAN DE DEUR:        € 12,-
UITPAS-KANSENTARIEF:     € 2,-
Reservatiekost van € 0,50 per reservatie

HOE BESTELLEN?

Digitaal via:     www.hogeropmoorsele.net/tickets (aanbevolen  - U bevindt zich reeds op de juiste plek)
Telefonisch via:  +32 (0) 474 19 12 64 (elke zaterdag van 10u tot 12u)
Per mail aan:    toneelgroep@hogeropmoorsele.net
LET OP! Reservaties per telefoon/mail zijn pas definitief na bevestiging.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
OC De Stekke, Sint-Maartensplein 12, Moorsele zaterdag 10 februari 2024 - 20:00 284 tickets beschikbaar Tickets bestellen
OC De Stekke, Sint-Maartensplein 12, Moorsele zondag 11 februari 2024 - 15:30 282 tickets beschikbaar Tickets bestellen