De verliezers

De familie Van Achter woont in de Van Oyesreke. Moeder Trees is labiel, vader Marcel heeft een frituur. Dochter Nienke is bezig met het spirituele en houdt van tattoos, dochter Sophie is een glamourgirl. Als de hele straat de Lotto wint, behalve het gezin van Trees en Marcel, gaan de poppen aan het dansen. Tv-presentatrice Roos wil een realitysoap over het verliezende gezin maken, en trekt samen met haar cameraman Pol in bij het gezin Van Achter. We zijn getuige van de introductie van de seniorenfrituur, het gat in de markt van de vette hap. We maken kennis met Bea, de op geld beluste advocate en met oma Bolle als levende reclame voor de bejaardenfrituur.
De buren Vera, Odette en Marc etaleren hun rijkdom, Trees verdwijnt in een depressie en langzamerhand wordt duidelijk dat teveel geld bezitten ook niet ideaal is.
Als ook de frituur van Marcel flopt, lijkt het geluk bij de familie Van Achter voorgoed verdwenen. Totdat Trees toch wat wint…..

Toneelkring De Vondeling pakt opnieuw uit met een schitterende komedie: een droom met knuffelbomen, een idyllisch avontuur, frikandellen en gehaktballen, een tattoomeisje, een realityshow, tal van acteurs, een groep enthousiaste figuranten en een serieuze knipoog naar onze maatschappij waar geld niet altijd gelukkig maakt.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid