NIEUWE DATUM De Frivole Framboos

In hun warm onthaalde voorstelling Wachten op Do Groot onthullen Peter Hens en Bart Van Caenegem ons op virtuoze wijze de geheimen rond de ‘Big Bang’ van de muziek, over de noot waarmee het allemaal begon: ‘Do Groot’. 

 

Werken van bekende componisten worden ontleed, musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes worden ontbloot, het Vlaamse levenslied gaat aan de wals met de Beethovense romantiek en de barokke Bach barst voor de gelegenheid uit in levenslustige charmezang. 

 

Reizend door het verleden zet De Frivole Framboos de tijd op zijn kop en zoekt het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren als vroegere tijden de toekomst waren geweest: zou Mozart zich hebben laten inspireren door Stromae, zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken als Wagner eerder had geleefd dan zij? 


Het zijn vragen waar de wereld lang mee heeft geworsteld. De mensheid heeft een eeuwigheid moeten wachten, maar de antwoorden zijn de moeite meer dan waard.


Deze 2 heren kennen de kunst van te spelen met muziek en humor.  Een meer dan geslaagde voorstelling, niet te missen!!Een organisatie van cultuurdienst Koekelare.


Mensen met een beperkt(er) budget die in aanmerking komen voor de ‘Kansenpas’, kunnen korting krijgen op de ticketprijs van de gemeentelijke voorstellingen in de Balluchon. Voor alle voorwaarden kun je terecht bij het Sociaal Huis.Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
De Balluchon, Koekelare zondag 22 november 2020 - 15:00
Online verkoop afgesloten