Astrid Stockman | Spreekuur

Wie mij ooit al heeft zien optreden, weet ongetwijfeld dat ik niets liever doe dan verhalen vertellen van achter mijn piano. Door de jaren zijn jullie al veel van mij te weten gekomen.
Welk nummer dat ik als kind tot vervelens toe op de jukebox in het café draaide, maar ook welk lied mij door moeilijke momenten sleurde. En dat zal ik ook altijd blijven doen, verhalen en nummers aan elkaar linken en met jullie delen. Maar wat je misschien niet weet, is dat ik ook zeer veel van jullie verhalen te horen krijg. Na concerten, via mail, via Instagram. Ik vind het fantastisch om te zien hoe muziek ons allemaal beroert en kracht geeft. En daarom wil ik graag, samen met jullie, enkele verhalen live op het podium brengen. Vertel mij welk nummer een speciale betekenis voor jou heeft en waarom. En dan breng ik dat nummer voor jou, live op het podium. Kom erbij, zet je, het spreekuur begint.

Praktisch:
Zou je graag je verhaal live op het podium met mij brengen en jouw gekozen nummer in ontvangst willen nemen? Stuur dan jouw bijzonder lied, het verhaal dat er voor jou bij hoort en waar je komt kijken naar spreekuur@astridstockman.com. Ik lees al jullie verhalen en selecteer er een aantal uit. Wanneer de selectie gemaakt is, neem ik persoonlijk contact op en spreken we verder af hoe het in zijn werk zal gaan.

Credits:
Concept & spel: Astrid Stockman / Co-productie: Cultuurcentrum Strombeek

Een organisatie van cultuurdienst Koekelare.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
De Balluchon, Koekelare donderdag 22 mei 2025 - 20:00 Tickets bestellen